skip to Main Content
vloer schoonmaken
Slide 1
Vloeronderhoud

De vakmannen van AltaClean zorgen dat uw vloer in topconditie blijft!

Proffesioneel vloeronderhoud Amersfoort

Heeft u een kantoor en wilt u altijd een glanzende vloer en bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw vloeronderhoud in Amersfoort. Vloeronderhoud en reiniging is een echt specialisme waar u het liefst een schoonmaakbedrijf voor inschakelt. Met meer dan 25 jaar ervaring in vloerreiniging en onderhoud stroopt AltaClean de mouwen graag voor u op en zet alles op alles om uw vloer in topconditie te houden!

Vloerreiniging Amersfoort
Schone Vloer Amersfoort

Vloeronderhoud specialist in alle vloeren

Een vloer is, doordat iedereen die het pand betreedt vuil van buiten mee naar binnen neemt, aan relatief veel bevuiling onderhevig. Het is een onderdeel van het pand dat het meest intensief wordt gebruikt. Daarbij komt dat uw pand uw visitekaartje is en zorgt voor de eerste indruk richting uw klant, relaties en werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloeronderhoud, of het nu om een tapijt, een gietvloer, een parketvloer, marmer of linoleum gaat, u kunt perfect bij AltaClean terecht!

Onderhoud, reiniging én advies

AltaClean is uw partner voor zowel preventief schoonmaakwerk en onderhoud als een grondige schoonmaakbeurt. Maar ook voor advies of vragen over vloeronderhoud kunt u uiteraard bij ons terecht. Elk soort vloer heeft daarbij ook zijn eigen behandeling nodig, waarbij de medewerkers van AltaClean beschikken over de juiste materialen en kennis voor de schoonmaak van elke vloer. Waar de ene vloer bijvoorbeeld schoongemaakt kan worden met water, kan dit bij een ander soort vloer absoluut niet.

Vloeronderhoud Amersfoort
Parket Reinigen

Vertrouwen en kwaliteit bij AltaClean

Vertrouwen en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich in onze resultaten. We werken niet alleen met bedrijven, instellingen, VVE’s en  gemeentes. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen als het gaat om glazenwassen of schoonmaak of vloeronderhoud. Een schone leefomgeving of een nette representatieve werkomgeving is erg belangrijk.

Call Now Button