skip to Main Content
dagelijkse schoonmaak amersfoort
Slide 1
Dagelijkse Schoonmaak

AltaClean is uw betaalbare en betrouwbare partner voor al uw dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Dagelijkse schoonmaak voor uw kantoor of instelling

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in geheel midden Nederland voor de dagelijkse schoonmaak voor uw bedrijf, instelling, school of zorginstelling, dat kunnen wij voor u verzorgen? Wij bieden dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor verschillende projecten, bungalowparken, scholen, kantoren, VVE’s en instellingen in geheel midden Nederland.

Dagelijkse schoonmaak van uw instelling of bedrijf zorgt voor een constant opgeruimde werk- of leefomgeving. Met name voor kantoren biedt het uitbesteden van de dagelijkse schoonmaak veel voordelen. Een schoon kantoor zorgt voor een prettige werkomgeving en een goed onderhouden pand is het perfecte visitekaartje, dat weet iedereen. Maar de ervaring leert dat er in veel bedrijven te weinig tijd is om de schoonmaakklusjes uit te voeren. Logisch: u en uw medewerkers willen zich focussen op de kernactiviteiten. En daarbij: tegen de efficiënte en planmatige werkwijze van een professioneel schoonmaakbedrijf kunt u niet op. Naast kantoren kunnen ook scholen, winkels, sportscholen, vakantieparken en zorginstellingen profiteren van de voordelen van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Uw dagelijkse schoonmaak in betrouwbare handen

Als u zeker wilt zijn dat uw schoonmaak in goede handen is, dan vertrouwt u op schoonmaakbedrijf AltaClean:

  • Geen omkijken naar de schoonmaak van uw pand. U focust u op uw kernactiviteiten, terwijl de volledige zorg dragen voor een schone werk- en leefomgeving.
  • Een vaste en vertrouwde partner voor alle gewenste schoonmaakdiensten, waaronder ook glasbewassingvloeronderhoudgevelreiniging  en meer.
  • Wij beschikken over alle benodigde materialen en kennis en hebben bovendien de passie om uw schoonmaak zo goed mogelijk te verzorgen.
  • Heldere afspraken over wat u van ons kunt verwachten. Hierin vormen uw wensen het uitgangspunt.
  • Lokaal schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring werkzaam in geheel midden Nederland.
  • Wij zijn flexibel inzetbaar, Wel zo handig!

Altijd schone ruimtes in uw pand?

AltaClean is uw betaalbare en professionele partner voor uw dagelijkse schoonmaak. Wij zullen er zorg voor dragen dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Vertrouwen en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich in onze resultaten. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte op maat of vraag vrijblijvend advies wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertellen u graag meer over onze prijzen, werkwijze en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Call Now Button