skip to Main Content
periodieke schoonmaak amersfoort
Slide 1
Periodieke Schoonmaak

AltaClean is uw betaalbare en betrouwbare partner voor al uw periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Periodieke schoonmaak voor uw bedrijf of instelling

Altijd een schoon pand en hier geen omkijken meer naar hebben? Naast de mogelijkheid tot dagelijkse schoonmaak of een specifieke schoonmaakklus kunt u de schoonmakers van AltaClean inschakelen voor periodieke schoonmaak. Zo verzorgen wij de periodieke schoonmaak en onderhoud van verschillende klanten uit de regio Amersfoort. Dit geldt overigens ook voor periodieke glasbewassing.

Periodieke schoonmaak betekent dat de schoonmaakwerkzaamheden op regelmatige basis (bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks) worden herhaald en vormt de perfecte oplossing voor een ruime variëteit aan bedrijven en organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen, winkels, bedrijfspanden en kantoren, sportscholen, vakantieparken en zorginstellingen.

Het laten uitvoeren van periodieke schoonmaakwerkzaamheden is essentieel voor elke ruimte waar gewerkt, gesport of geleefd wordt. Immers, een ruimte wordt naar verloop van tijd steeds minder schoon. Periodieke schoonmaak van uw instelling of bedrijf zorgt voor een constant opgeruimde werkomgeving.

De voordelen van periodieke schoonmaak bij AltaClean

Als u zeker wilt zijn dat uw schoonmaak in goede handen is, dan vertrouwt u op schoonmaakbedrijf AltaClean:

  • Geen omkijken naar de schoonmaak van uw pand. U focust u op uw kernactiviteiten, terwijl de volledige zorg dragen voor een schone werk- en leefomgeving.
  • Een vaste en vertrouwde partner voor alle gewenste schoonmaakdiensten, waaronder ook glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging en meer.
  • Wij beschikken over alle benodigde materialen en kennis en hebben bovendien de passie om uw schoonmaak zo goed mogelijk te verzorgen.
  • Heldere afspraken over wat u van ons kunt verwachten. Hierin vormen uw wensen het uitgangspunt.
  • Lokaal schoonmaakbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de regio Amersfoort.
  • Wij zijn flexibel inzetbaar en werken ook op zaterdag. Wel zo handig!

Altijd schone ruimtes in uw pand?

AltaClean is uw betaalbare en betrouwbare partner voor al uw periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Vertrouwen en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich in onze resultaten. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte op maat of vraag vrijblijvend advies wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertellen u graag meer over onze prijzen, werkwijze en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Call Now Button