skip to Main Content
schoonmaakbedrijf glazenwasser soesterberg
Slide 1

Schoonmaakbedrijf / glazenwasser Soesterberg

Welkom bij AltaClean, uw betaalbare en betrouwbare schoonmaakbedrijf en glazenwasser voor Soesterberg

Schoonmaak

Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor de zakelijke markt.

Glasbewassing

Voor al uw glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres.

Projectbeheer

Dagelijkse of periodieke schoonmaakservice voor scholen, kantoren, VVE’s, instellingen etc.

Schoonmaakbedrijf en glazenwasser Soesterberg

Wilt u uw schoonmaak uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Een schoon resultaat vraagt om expertise, ervaring en de juiste mensen: Welkom Bij AltaClean. Als schoonmaakbedrijf en glazenwasser uit Soesterberg met ruim 25 jaar ervaring hebben we ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en professionele partij voor al uw schoonmaakdiensten. Wij zijn met name gespecialiseerd in de zakelijke markt. Wij verzorgen de periodieke schoonmaak van veel lokale bedrijven, waaronder Thermen Soesterberg. Maar ook verschillende andere bedrijven, instellingen, scholen en VVE’s uit de regio maken dankbaar gebruik van onze schoonmaakservice. Ons werkgebied bestrijkt heel de regio Amersfoort.

Benieuwd naar de kosten voor uw schoonmaak? Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onze schoonmaakdiensten

AltaClean is uw partner voor al uw schoonmaakdiensten. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service tegen een scherp tarief. Ons goed opgeleide en gemotiveerde personeel stroopt graag de mouwen voor u op. Of dat nu een eenmalige klus of periodieke schoonmaak betreft, dat is aan u! U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

Staat uw klus er niet bij? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De schoonmaakservice van AltaClean

AltaClean Schoonmaak staat voor een hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Wij zorgen dat uw pand er representatief uit blijft zien. Vertrouwen en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich in onze resultaten. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen. Hierbij zijn wij flexibel inzetbaar en kunt u ook op zaterdag gebruik maken van onze dienstverlening. Uw wens staat bij ons altijd op één.

Mogen wij de mouwen opstropen?

 • Ook op zaterdag werkzaam
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Scherpe prijs-kwaliteitsverhouding
 • Afspraak is afspraak
Vraag direct een offerte aan!

   

  Wij zijn partner voor de zakelijke markt

  Bedrijven en kantoren

  Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak voor de zakelijke markt. Zo onderhouden we kantoren, bedrijfspanden trappenhuizen en winkelcentra.

  Instellingen en overheden

  Projectbeheer is voor ons niets nieuws. Overheidsgebouwen kunnen dagelijks worden onderhouden volgend een op te stellen onderhoudsplan.

  Aannemers

  Veel aannemers kennen het: een project moet opgeleverd worden. Wij kunnen zorgen voor een opleveringsschoonmaak of het bezemschoon maken van panden.

  Lokale klanten

  logo tevreden klant
  logo klant 2
  logo 3
  logo klant
  Thermen soesterberg tevreden klant AltaClean
  Duinwijck tevreden klant AltaClean
  Call Now Button