skip to Main Content
glasbewassing amersfoort
Slide 1
Glasbewassing

Wij zorgen dat uw ramen er weer tip-top uit komen te zien!

Glasbewassing Midden Nederland

Zoekt u een glazenwasser? Zoek niet verder! Of u nu een glazenwasser zoekt voor uw bedrijfspand of kantoor, u bent bij ons aan het juiste adres. Mooi gewassen ramen en een streeploos resultaat is onze belofte. Voor elke zakelijke klant!

Met veel enthousiasme en ruim 25 jaar ervaring stropen we graag de mouwen voor u op! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Glasbewassing uitbesteden in geheel midden Nederland?

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw glasbewassing zelf te doen. Maar zeg nu zelf, heeft u daar wel de tijd voor? Vergeet u het vaak, terwijl het toch echt moet gebeuren? Mogelijk ontbreekt het u aan materialen. Of wilt u het wel doen, maar lukt het niet goed? Dit geldt zeker voor glasbewassing op grote hoogte, bijvoorbeeld als uw bedrijf of woning op een hogere etage is gevestigd. Dit is niet iets wat u zomaar even doet. Daarom is uw glasbewassing uitbesteden aan een ervaren glazenwasser een interessante optie voor bedrijven.

Als glazenwasser beschikken wij over alle benodigde kennis, ervaring en materialen. Ons bedrijf werkt veel op de traditionele manier van glasbewassing zoals met de ladder maar met tucker systeem (met lange stok) is voor vele panden op hoogte een goede oplossing. Ook kunnen wij de ramen wassen met een hoogwerker, wij zijn in het bezit van Vca en certificaat werken op hoogte.

Goede Glasbewassing in midden Nederland

Uw ramen laten wassen hoeft niet duur te zijn. Als u uw glasbewassing uitbesteedt aan AltaClean, dan weet u zeker dat u goed zit. Bij ons kunt u rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, zeker als wij periodiek de ramen bij u mogen reinigen. Maar ook voor een eenmalige wasbeurt, voor bijvoorbeeld een event. Door onze ruime ervaring  als glazenwasser in o.a. Amersfoort kunnen we zeer efficiënt te werk gaan, wij zijn pas tevreden als uw ramen er weer tip-top uit zien. Een hoogwaardig resultaat is dan ook onze belofte.

Neem contact op met AltaClean

Laat het wassen van de ramen over aan de vakmannen van AltaClean zodat uw ramen er weer als nieuw uit zien! Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord voor tips en advies.

Veel meer dan glasbewassing!

Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing, maar wij hebben, met name voor de zakelijke klant, nog veel meer te bieden. Wat dacht u van professioneel vloeronderhoud, waarbij uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien? Ook is gevelreiniging een van onze specialiteiten. Ook voor algehele kantoor schoonmaak kunt u perfect bij ons terecht.

Call Now Button