skip to Main Content

Vloeronderhoud Amersfoort

Heeft u een kantoor en wilt u altijd een glanzende vloer en bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw vloeronderhoud in Amersfoort? AltaClean stroopt de mouwen op en zet alles op alles om uw vloer in topconditie te houden! Een vloer is, doordat iedereen die het pand betreedt vuil van buiten mee naar binnen neemt, aan relatief veel bevuiling onderhevig. Het is een onderdeel van het pand dat het meest intensief wordt gebruikt. Daarbij komt dat uw pand uw visitekaartje is en zorgt voor de eerste indruk richting uw klant, relaties en werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten vloeronderhoud, of het nu om een tapijt, een gietvloer, een parketvloer, marmer of linoleum gaat, u kunt perfect bij AltaClean terecht!

AltaClean is uw partner voor zowel preventief schoonmaakwerk als een grondige schoonmaak. Maar ook voor advies of vragen over vloeronderhoud kunt u uiteraard bij ons terecht. Elk soort vloer heeft daarbij ook zijn eigen behandeling nodig, waarbij de medewerkers van AltaClean beschikken over de juiste materialen en kennis voor de schoonmaak van elke vloer. Waar de ene vloer bijvoorbeeld schoongemaakt kan worden met water, kan dit bij een ander soort vloer absoluut niet.

Vertrouwen en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. We verstaan ons vak en dat uit zich in onze resultaten. We werken niet alleen met bedrijven, instellingen, VVE’s en  gemeentes. Elke reinigingsklus is voor ons een nieuwe uitdaging om u tevreden te stellen. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen als het gaat om glazenwassen of schoonmaak of vloeronderhoud. Een schone leefomgeving of een nette representatieve werkomgeving is erg belangrijk.

Waarom vloeronderhoud door AltaClean?

 1. Betrouwbaar
  We zijn een bedrijf waarop je kan bouwen en vertrouwen.
 2. Afspraak = Afspraak
  We doen wat we zeggen zonder poespas of kleine letters
 3. Kwaliteit
  Het resultaat van onze diensten en onze goede naam zegt het.
 4. Betaalbaar
  Een goede prijs-kwaliteitverhouding
 5. Flexibiliteit
  Of het nu gaat om dagschoonmaak of schoonmaak na openingstijden, wij staan voor u klaar.